Om oss

Vi är en kreativ byrå som utvecklar koncept, driver projekt, arrangerar evenemang och genomför aktiviteter. Vi jobbar med många olika typer av kunder. Vi har en passion för att utveckla och verkställa nya idéer. Vår erfarenhet, färdighet och kreativitet tillämpar vi många olika områden. Alltifrån affärsutveckling, research och kommunikation till processledning, organisering och produktion.

BRAND OCH KONCEPT

Vi är skickliga på att koppla ihop idéer och skapa någonting nytt. Noggrant utvalda begrepp, symboler, uttryck, färger, mönster, material, kanaler, aktiviteter och innehåll skapar tillsammans en konkret helhetsupplevelse. Det är en kreativ process som tar tid och kräver energi. Detaljerna är avgörande för att skapa rätt känsla.

PROJEKT

Vi genomför projekt på uppdrag av privata och offentliga aktörer. Vi gillar utveckling och är bra på att leda processer. Vi har många års erfarenhet av att arbeta med delaktighet, engagerande varumärken, strategisk evenemangsplanering och attraktiva destinationer.

EVENEMANG

Vi vet hur man planerar, marknadsför, arrangerar, koordinerar och hur man städar upp och avslutar allting efteråt. Vi vet hur man skaffar tillstånden, ordnar platsen, bygger arenan, leder personalen, skapar attraktionen och får folk att komma.

AKTIVITETER

Delta är bland det roligaste man kan göra. Vi har en mängd olika aktiviteter som t.ex. wakeboard, skimboard, klättring, skate, longboard, slack-line, trampolin, konst, yoga och dans.